Selecteer een pagina

Omring

Zorgorganisatie Omring biedt haar leden via de Omringpas een korting van 50% op het bezoek aan huis. Meer informatie vindt u op de website van Omring. Graag het verzoek om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u in het bezit bent van een Omringpas.

Samen

Woonzorggroep Samen biedt haar leden via de Samenpas een korting van 50% op het bezoek aan huis. Meer informatie vindt u op de website van Samen. Graag het verzoek om bij het maken van een afspraak te vermelden dat u in het bezit bent van een Samenpas.

Stichting LOOP

Stichting LOOP is een overkoepelend orgaan voor paramedische beroepsgroepen die zich richten op de gezondheid van de voet en houding in relatie tot de voet. Door de kwaliteit van de voet- en houdingszorg te bewaken, borgen en verbeteren, behartigt zij de belangen van de bij haar aangesloten therapeuten.

Jan van Ede is als voetkundig adviseur aangesloten bij stichting Loop. Registratienummer 2019024

de voeten van Jan

Heb je klachten aan je bewegingsapparaat? Problemen met je lichaamshouding? (Chronische) pijn bij het lopen of staan aan je voeten, knieën, heupen, rug of nek? Kijk op mijn website van de voeten van Jan dan gaan we samen op zoek naar de oorzaak en probeer ik met duurzame lichaamseigen oplossingen te helpen.